Nume: |
QUALLITY SERV PREST - Servicii DDD (Deratizare Dezinsectie Dezinfectie) - MURES |
E-mail: |
qualityservddd@gmail.com |
E-mail 2: |
feheraurelian@yahoo.com |
Telefon: |
0762-625.012 |
Telefon 2: |
0744-434.981 |
Website: |
http://firmaderatizare-dezinsectie-dezinfectie.ro/ |
Adresa: |
Mures, Reghin, Str. Oltului, nr. 15 A |
Firme specializate sa ofere servicii ddd, servicii deratizare dezinsectie dezinfectie cu contract ddd.
Oferim servicii de calitate in domeniul dezinsectiei, deratizarii, dezinfectiei la preturi avantajoase . Lucrarile mentionate se pot efectua in toate spatiile comerciale, institutii publice, case sau apartamente cat si in exterior tip cartiere, gropi de gunoi, ferme, etc.
Pentru firme avem posibilitatea de a negocia contracte pe termen lung care au un raport foarte bun calitate-pret. Va rugam sa ne expuneti nevoia dumneavoastra si noi va vom ajuta cu conditii responsabile de lucru, cu promptitudine si profesionalism.
Suntem o companie punctuala, seriozitate maxima cu solutii si aparatura profesionala de ultima generatie. Lucram in special cu Atomizoare Cifarelli,Vermoreluri Inter, Fogger SS FOG, Nebulizaroare, Statii de intoxicare pentru Soareci si Sobolani de diferite tipuri.
‘CU NOI VA PROTEJATI SANATATEA,CASA SI AFACEREA”
CONTACTATI-NE SI NU VETI REGRETA!
DERATIZARE
Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus".
Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale, care explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave. Una dintre insusiri este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.
De ce trebuie sa facem deratizare?
In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, intransmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc.
Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.
DEZINSECTIE
“Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect)."
De ce trebuie sa facem dezinsectie?
In primul rand pentru a ne proteja sanatatea si in al doilea randpentru a ne asigura un grad cat mai ridicat de confort. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra galbena, maningita West Nile - transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme - transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli - transmise de muste, pesta, tifosul murin - transmise de purici, s.a.
Dezinsectia este de doua feluri: Dezinsectie preventiva care are ca obiectiv reducerea la minimum a elementelor favorabile dezvoltarii larvelor si a posibilitatii de acces a insectelor adulte spre hrana. Aceasta are caracter permanent si este indicat sa fie facuta odata la 3 luni. Dezinsectie curativa (de combatere)- se constituie din actiuni de combatere in focar, scopul fiind de distrugere rapida a daunatorilor. Are caracter ocazional, in functie de necesitate. Se recomanda efectuarea la intervale repetate de 10-14 zile.
DEZINFECTIE
"Dezinfectia" este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile.
Cand si de ce trebuie efectuata dezinfectia?
Cel mai sigur si ieftin atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este sa prevenim decat sa combatem. Ganditi-va cat de mare este riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata atunci cand circulam cu mijloacele de transport in comun, cand folosim toalete publice, cand lucram in colectiv, cand mergem la biblioteca sau folosim acelasi bazin de inot. De ce sa nu ne protejam prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie, care, datorita inovatiilor in domeniul tehnic au devenit foarte accesibile.
Scapa de Serpi si Reptile
Deoarece legea protejeaza reptilele singurele doua modalitati de a va feri de ele sunt capcanele adezive si repelentii.
In primul caz, adica prin capcane adezive, protectia se va face punctual, pe o suprafata destul de mica si doar la interior. Utilizarea adezivelor la exterior nu garanteaza rezultatul deoarece puterea adezivului de a "prinde vietuitoarea" scade datorita prafului si a umiditatii. Modul de functionare este intuitiv - la contactului initial sarpele se lipeste putin iar in incercarea lui de a scapa se va prinde o suprafata mai mare din corpul lui. Ramane asadar blocat pe adeziv.
Motivul atractiei reptilei este continutul de substanta atractanta in adeziv, oferind in acest fel rezultate extrem de bune. Imediat dupa ce se sesizeaza captura se recomanda eliberarea animalului intr-o zona unde acest nu poate face rau si nu deranjeaza.
Tratamentele la exterior se realizeaza doar cu ajutorul repelentilor chimici
Repelentul este un produs în formă granulară care este aplicat cu uşurinţă, pur şi simplu prin dispersie în jurul locuinţelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a ţine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat şi în jurul grădinilor dar nu în incinta acestora. Nu trebuie să se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentaţiei pentru om sau animale.