Nume:
PAXTON - Servicii DDD - Deratizare Dezinsectie Dezinfectie PRAHOVA
E-mail:
paxton_electric@yahoo.com
Telefon:
0726-158.057
Adresa:
Judetul Prahova

PAXTON - Servicii DDD - Deratizare Dezinsectie Dezinfectie PRAHOVA
Servicii ddd

FIRMA AUTORIZATA SERVICII DDD (SERVICII DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE) CONTRACT DDD.

Detalii

     PAXTON ofera servicii profesionale de igienizare (dezinsectie,dezinfectie,deratizare) eficiente sigure si de incredere.

    Substantele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii si sunt substante ecologice, omologate, de ultima generatie, ce nu afecteaza omul si animalele. Personalul firmei noastre este calificat si scolarizat in domeniul sanatatii publice.

    Scopul nostru este acela de combatere si de prevenire a bolilor infectioase si parazitare prin distrugerea germenilor cauzali, gazdelor intermediare, distrugerea vectorilor animati (gandaci, paianjeni, molii, tantari, muste, purici, soareci, sobolani, etc.), purtatori a milioane de germeni patogeni.

    Preturile noastre sunt calculate in functie de gradul de infestare si marimea suprafetei tratate.

 

Servicii DDD in Prahova cat si in judetele limitrofe!

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati!

Telefon:  0726-158.057

Email: paxton_electric@yahoo.com

 

 

Servicii

DEZINFECTIE

Servicii de dezinfectie Coronavirus - COVID 19

    In lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2, oferim servicii de dezinfectie, utilizand nebulizatoare performante si personal cu atestat in activitatile de DDD si Igiena, in scopul de a preveni raspandirea virusului COVID-19.

   Biocidul utilizat de noi, se preteaza atat pentru dezinfectia locuitelor, unitatilor medicale, saloanelor de infrumusetare, a scarilor de bloc, a teraselor, cat si pentru birouri, cladiri de birouri, restaurante, terase, hoteluri, mijloace de transport.

 

DEZINFECTIE PRIN NEBULIZARE

Controlul virusilor, bacteriilor, microorganismelor

    Dezinfectia este metoda de prevenire si combatere a germenilor patogeni, a microbilor si a microorganismelor care transmit boli sau infectii grave pentru oameni si animale. Dezinfectia nu inlocuieste curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu ci o completeaza

    Dezinfectantele sunt substante antimicrobiene care pot distruge toate microorganismela daunatoare sau le poate aduce la un nivel sigur.

 

 

DEZINSECTIE

Controlul insectelor daunatoare

    Dezinsecta este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere si cu substante a insectelor (gandaci, muste, furnici, tanatari, purici, capsue) si acarenilor care transmit boli contagioase pentru om si animale, in mod direct sau indirect. Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (deratizarea, curatenia) facand parte din complexul de masuri de igenizare a mediului inconjurator

    La alegerea produselor insecticide si a echipamentelor de aplicare se tine cont de mai multi factori: gradul de infestare, tipul de daunator, profilul de activitate al clientului, accesibilitatea in spatiu, etc Costurl servicilor de dezinsectei este determinat de gradul de infestare , suprafata spatiului tratat, tipul de insecte, frecventa interventiilor.

 

 

 

DERATIZARE

Controlul rozatoarelor

    Deratizarea este operatiunea de eliminare a animalelor rozatoare daunatoare (soareci, sobolani, etc). Este un procedeu amplu, continuu, care se realizeaza prin mijloace chimice, mecanice si ecologice.

    Rozatoarele,soarecii, sobolanii si alti daunatori transmit un numar mare de boli si infectii , de aceea este foarte important sa ne asiguram un mediu igienizat si sa tinem sub control pe cat posibil acesti daunatori.

    Acestia pot calatori pe distante mari, au un grad ridicat de inteligenta, in special sobolanii, ceea ce face imposibila eliminarea lor prin actiuni discontinue. Controlul acestora trebuie sa fie o prioritate pentru orice cetatean, institutie sau societate comerciala.

 

 

 

 

© 2019 Copyright by servicii-romania.com