Nume: |
STEVIZO SERV - Servicii DDD (Deratizare Dezinsectie Dezinfectie) - BUCURESTI |
E-mail: |
office@stevizo.ro |
Telefon: |
0314.203.164 |
Telefon 2: |
0765.251.100 |
Telefon 3: |
0724.382.121 |
Website: |
https://www.stevizo.ro/ |
Adresa: |
Șoseaua Morarilor nr.1, Sector 2, București |
Firme specializate sa ofere servicii ddd, servicii deratizare dezinsectie dezinfectie cu contract ddd.
Cauti firma DDD in Bucuresti?
Stevizo Serv - dezinsectie, deratizare, dezinfectie - are o vasta experienta in domeniul combaterii daunatorilor, in sectorul rezidential, al constructiilor, comercial, etc.
Oricare ar fi acesti daunatori: gandaci, paianjeni, muste, sobolani, soareci, purici, termite, furnici, albine, etc, Stevizo Serv poate rezolva profesional problema.
Precauti si responsabili, suntem atenti si asiguram ca nici una din interventiile noastre sa nu se transforme intr-un alt pericol. Se folosesc doar substante conforme cu legislatia in vigoare
Stevizo Serv detine toate calificarile necesare si garantează un serviciu de calitate!
PROGRAM
Orar: 9:30 - 17:30
Suntem la un telefon distanta de tine!
0314.203.164
0765.251.100
0724.382.121
Dezinfectia este o metoda destinata decontaminarii mediului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni.
Se poate realiza:
- preventiv (profilactic) – care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni care, in mod normal, constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor;
- de necesitate - care se efectueazã pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.
Dezinfectia este un serviciu care se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora.
Pentru aceasta operatiune vom folosi solutii profesionale.
Eficacitatea dezinfectiei depinde de urmatorii factori:
- gradul de curatenie a suprafetelor ce urmeaza a fi tratate
- alegerea dezinfectantului in functie de destinatia spatiului
- folosirea dezinfectantului la concentratia necesara conform fisei producatorului.
- aplicarea uniforma a dezinfectantului prin pulverizare extreme de fina
- respectarea timpului de contact
Dezinfectia profilactica trebuie sa fie precedata de dezinsectie si deratizare.
Cea mai utilizata metoda de dezinfectie este cea chimica, datorita eficacitatii sporite.
Dezinfectia profilactica se executa lunar in unitatile sanitare,scolare sau alimentatie publica si are scop preventiv.In restul unitatilor se executa trimestrial sau la cerere.
Dezinsectie reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Speciile de insecte cel mai des intalnite in acest domeniu de activitate sunt:
- gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de canalizare, musca, tantarul, molia de haine, greierul de casa, puricele, paianjenul de casa, viespea, furnica neagra, molia, plosnita, capusa etc.
Ce previne:
Dezinsectia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni. Insectele, pe langa factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare.
Se poate realiza:
- Preventiv (profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta la 3 luni;
- Curativ (terapeutica sau de combatere) in focar, care urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si artropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza; ea se realizeaza la intervale repetate de 7 – 14 zile (perioada de incubatie a insectelor) pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.
Dezinsectia preventiva se va executa la intervalele prevazute in legislatie si anume:
- lunar in industria alimentara (productie, depozitare, comercializare) si in sistemul sanitar ( spitale, policlinici,sanatorii etc) si de invatamant ( scoli,gradinite,camine,etc).
- trimestrial, in restul unitatilor.
NEBULIZARE
Nebulizarea este un proces de decontaminare a aerului şi a suprafeţelor dintr-un spaţiu cu ajutorul unor substanţe biocide care acţionează sub forma unor particule fine la nivelul aerului din încăpere. Se folosesc la dezinsectii si dezinfectii in spatii de interior dar si la exterior: cantine, crescatorii de animale, ferme de lapte, spatii industriale, sere, locuinte civile, localuri publice, magazine, mijloace de transport in comun, etc.
Procesul de decontaminare se realizează prin intermediul unor echipamente speciale – aparate de nebulizare.
Deratizarea reprezinta procesul de distrugere al rozatoarelor daunatoare – are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice.
Principalele rozatoare de la noi sunt: popandaul; sobolanul cenusiu – sobolan de casa; soarecele de misuna; specia albastra a soarecelui de casa; soarecele de padure.
Masurile de combatere se aplica:
- Preventiv – profilactica – defensiva, realizandu-se prin: impiedicarea patrunderii si stabilirii rozatoarelor in obiective, indepartarea surselor de apa si hrana pentru rozatoare, distrugerea locurilor de adapostire pentru rozatoare.
- Pentru combatere - chimica - prin amplasarea momelilor.
Deratizarea este de interior si exterior; se efectueaza in mod organizat, cuprinzand intrega zona infestata. Actiunea preventiva se va executa trimestrial in spatiile cu destinatie sanitara,invatamint ,alimentatie,etc. si semestrial in celelalte spatii . Actiunea de combatere in focar se va executa in caz de necesitate fiind generala si simultana.
Deratizarea este un serviciu care previne si combate transmisia unor boli de catre rozatore, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.