Nume:
Andrada Intercom S.R.L.
E-mail:
gabrielfurtuna@yahoo.com
E-mail 2:
gabrielfurtuna2012@gmail.com
Telefon:
0744 435 187
Adresa:
Bld. Carol I, Nr. 35, Campina, Jud. Prahova

Andrada Intercom S.R.L.
Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE SI INTRETINERE - SPALAT GEAMURI - CURATENIE CU PRODUSE PROFESIONALE - SERVICII CURATENIE CU CONTRACT - SERVICII DE CURATENIE INDUSTRIALA - SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE LA DOMICILIU SEDIU FIRMA BIROURI HALE - SERVICII CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR.

Detalii

   Andrada Intercom este specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru persoane fizice, persoane juridice, birouri, sedii institutii, companii, magazine, hoteluri, restaurante, hale industriale.   

   Din gama noastra de servicii enumeram:

   – Curatenie generala;

   – Curatenie de intretinere;

   – Curatenie dupa petrecere;

   – Curatenie dupa constructor;

   – Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor (tuns gazon, ingrijire arbusti ornamentali, replantare gazon, intretinere flori, toaletare pomi, etc.).

    Andrada Intercom ofera solutii de curatenie profesionala, la cele mai inalte standarde, folosind aparatura profesionala de ultima generatie, avand un personal dedicat indeplinirii sarcinilor date in cel mai scurt timp.

   Avantajele aduse de o colaborare cu noi:

   - Productivitatea crescută a muncii prin folosirea unui personal bine instruit și a celor mai performante utilaje, mașini, ustensile, produse chimice de uz profesional și a celor mai moderne tehnologii și metode de curățenie;

   - Economie de timp și energie;

   - Prin maniera flexibilă de a înțelege nevoile clienților, dotare de ultima oră, pregătire permanentă a personalului, promptitudine și discreție, îmbunătățim permanent calitatea serviciilor oferite.

 

Servicii

 Andrada Intercom va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Curatenie apartamente, case, vile

   Comparativ cu, curatenia industriala, curatenia intr-un apartament sau casa de locuit impune anumite cerinte speciale de care noi tinem cont la fiecare lucrare. Este vorba despre „acele detalii”, lucrurile marunte care fac diferenta intre o femeie de serviciu si o firma profesionista de curatenie.   

  Savurati placerea de a sti ca aveti o casa curatata de o echipa profesionista de curatenie in care puteti avea incredere. Suntem o companie ce face curatenie asa cum va doriti de fiecare data. Apelati la noi si veti avea o casa curata ce va va da satisfactie deplina.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere;

   - Curatenie dupa constructor;

   - Curatenie dupa petreceri / evenimente / sarbatori.

 

 

   Curatenie birouri, spatii comerciale, institutii

   Abordarea noastra sistematizata ne permite sa oferim servicii de curatenie de inalta calitate, personalizabile in functie de nevoile fiecarei companii si tip de activitate. Lucrand in parteneriat cu clientii nostri, putem imbunatati si simplifica sistemul de intretinere corespunzatoare a mediului de lucru, oferind, totodata, beneficii financiare semnificative companiei dumneavoastra, precum si o atmosfera placuta angajatilor dumneavoastra.

   Inca de la prima intalnire, identificam nevoile clientilor, venim cu propuneri concrete care sa reduca costurile si sa creasca calitatea curateniei.

   Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

   - Curatenie generala;

   - Curatenie de intretinere zilnica / saptamanala / lunara.

 

 

   Curatenie industriala si dupa constructor

   Serviciile de curatenie industriala si dupa constructor includ in mare parte curatenia halelor industriale si a cladirilor nou contruite sau renovate dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. 

   Prin aceste servicii va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie astfel incat castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii. Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.

 

 

   Curatenie show-rooms, magazin, hoteluri, restaurante

   Curatenia este foarte importanta atunci cand vine vorba de show-rooms, magazine, hoteluri restaurante, baruri sau cafenele. Pentru a-si mentine clientii si pentru a castiga clienti noi serviciile trebuie sa fie impecabile si totul sa straluceasca de curatenie.

 

 

   Curatenie petrecere, evenimente, expozitii

   Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate. 

 

 

    Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor

   Ne ocupăm de mentenanță pentru spații verzi rezidențiale, mentenanță spatii verzi industriale și întreținere spații verzi și terenuri sportive, întreținere spații verzi asociații de proprietari și locatari.  

   După intervențiile noastre de întrețineri spații verzi, suprafețele revin la forma inițială recăpătându-și din prospețime, splendoare, atracție și utilitate.

   - Intretinere spatii verzi;

   - Intretinere gazon;

   - Intretinere plante de exterior;

   - Toaletare pomi;

   - Alte servicii specifice.

 

© 2019 Copyright by servicii-romania.com